We hebben een VACATURE!

Wij zijn op zoek naar een ambitieuze, warme persoonlijkheid met ervaring in de EMB zorg voor 25 uur in de week!

 Chris, Yacintha, Kaj, Bertien, Bente en Mirthe wonen samen in Toermalijn.

Bij ons staan een huiselijke sfeer en aandacht voor de bewoners centraal. Samen met je team en de ouders vorm je een hechte groep waarbij iedereen dagelijks voor elkaar klaar staat. Een luisterend oor, maar vooral rust en oog hebben voor de jong volwassen bewoners heb je nodig om hier te werken.

Samen een blokje om, op de aangepaste fiets de wijk in, een lekker appeltaartje bakken voor bij de koffie, samen het koken beleven en ook de verdere dagelijkse ADL zijn hier onderdeel van je dagprogramma.

Het zal wellicht even wennen voor je zijn omdat deze bewoners alleen communiceren door gebaren, mimiek, lichaamstaal, klank en melodie. Hoe eerder jij je openstelt voor de ontmoeting hoe sneller je elkaar zal begrijpen. Nieuwsgierig naar de bewoners?

Zij nog meer naar jou!

Hoe ziet je dag eruit?

Bij Toermalijn werk je in de ochtend samen met nog twee collega’s. Jullie zorgen ervoor dat Kaj, Bertien, Chris, Bente, Mirthe en Yacintha er leuk en verzorgd uit zien om op tijd klaar te zijn voor vervoer naar externe dagbesteding.

Uiteraard hebben jullie daarna zelf dan nog wel de nodige taken die je met elkaar oppakt en doorspreekt voor de volgende dienst. Tijdens een vrije dag van een bewoner betekent het 1 op 1 leuke activiteiten doen, zoals zwemmen, fietsen of uitgebreid badderen.

Als de bewoners rond 15.30 uur weer thuis komen, is het tijd voor een kopje thee met wat lekkers! Je bent natuurlijk erg benieuwd hoe de bewoners het hebben gehad op de dagbesteding dus je gaat op zoek naar hun belevenissen in de overdracht rapportage. Zie je iets ongewoons in het gedrag of merk je iets anders op? Vooral nieuwsgierig blijven!

Huiselijkheid blijft ook in de middag en avond heel belangrijk en met vier medewerkers staat deze tijd  in het teken van ontspanning, chillen of actief erop uit gaan. Zowel ouders als vrijwilligers komen regelmatig langs voor de gezelligheid, ondersteuning of quality time met hun kinderen.

Ruimte voor leuke ideeën en creativiteit juichen we toe. Een uitje organiseren? Met elkaar zoeken we naar mogelijkheden, want een uitstapje naar de kinderboerderij of het zwembad maakt al dat Bente, Mirthe, Bertien, Yacintha, Kaj en Chris genieten.

Natuurlijk zorg je er samen met je collega’s aan het eind van de dag voor dat de bewoners na een ontspannen bed-ritueel lekker kunnen slapen.

Kijk gerust ook even rond op deze site om een indruk te krijgen van de leuke woon- en werkplek die Toermalijn is!

Wij zoeken in jou:

 • Dat je het een uitdaging vindt om samen met de ouders en het team de bewoners op een betrokken wijze te begeleiden vanuit zijn of haar individuele mogelijkheden;
 • Dat je een persoonlijke en professionele relatie met de bewoners wilt ontwikkelen;
 • Dat je flexibel en initiatiefrijk bent. Sterk in je schoenen staat en een gezonde dosis humor hebt;
 • Dat jij beschikt over ervaring in de zorgsector en dat je bereid bent je te verdiepen op het gebied van autisme, epilepsie en het syndroom van Rett;
 • Dat je een bewuste keuze maakt voor het (samen) werken in deze woongroep vanuit persoonlijke perspectieven en ambities;
 • Dat ook jij bereid bent om te leren, te ontdekken en eventueel gegroeide vanzelfsprekendheden kunt doorbreken;
 • Dat je bereid bent om slaap- en weekenddiensten te draaien;
 • Dat je beschikt over een afgeronde gerichte opleiding op MBO-3 of MBO-4 niveau

Wat bieden wij:

 • We bieden jou een contract, met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Ruimte voor ontwikkelingsmogelijkheden;
 • Je krijgt mogelijkheid om opleidingen, cursussen en e-learnings te volgen;
 • Een salaris conform de CAO Gehandicaptenzorg op basis van 36 uur (FWG 35);
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een pensioenregeling via het PFZW. Ook hebben we collectieve afspraken met verschillende (zorg)verzekeringen;
 • Je kunt gebruik maken van diverse voordelen. Bijvoorbeeld de regeling uitruil reiskostenvergoeding of de voordeelregeling waarbij je voor de aanschaf van een nieuwe fiets of laptop een aantrekkelijk belastingvoordeel kunt krijgen.

Ben je enthousiast geworden?

 Stuur dan z.s.m. je CV en motivatiebrief naar toermalijn@vanboeijen.nl.

Deze vacature is ook geplaatst op www.vanboeijen.nl en www.zorgpleinnoord.nl en daar kun je via een link ook eenvoudig solliciteren.

Ben je geïnteresseerd maar twijfel je nog?  We laten je graag meekijken op Toermalijn zodat je met eigen ogen kunt zien wat voor een leuke woon- en werkplek we zijn. Bel ons gerust voor een afspraak of als je nog andere vragen hebt. Je mag ook een mailtje (toermalijn@vanboeijen.nl) of een appje sturen:

Marianne Liewes (teamcoördinator) via 06- 836 199 57

of met Janna Smit (ouder) via  06- 15 06 51 38.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Chris

Bente

Kaj

Mirthe

Yacintha

Bertien