Uitstapje China Lights. maart 2022

Onze bewoners hebben in maart een superleuk uitstapje gemaakt naar het China Lights Festival in Emmen. Ons team kwam met dit leuke idee en hebben het vervolgens ook georganiseerd. Deze keer hebben ze de groep gesplitst en zijn ze in 2 opeenvolgende weekenden met een aantal van de bewoners op pad gegaan. Het eerste weekend gingen Chris, Kaj, Mirthe en Yacintha op stap. Het weekend daarna was het de beurt van Bente en Bertien. Eerst samen ‘s avonds na het eten in onze eigen rolstoelbus richting Emmen, al een hele belevenis. Vervolgens daar wandelend in het donker het Rensenpark door waar ze hun ogen uitkeken. Ze hebben volop genoten van de prachtige lichtsculpturen en de sfeer in het park!

 

 

China Lights maart 2022

Yacintha

Bertien

Kaj

Chris

Bente

Mirthe