Viering 15 (en 16) jarig bestaan van Toermalijn! september 2021

Vorig jaar, in september 2020, bestond Toermalijn 15 jaar. Door alle coronabeperkingen hebben we dat helaas niet kunnen vieren. Inmiddels is het september 2021 en bestaan we dus 16 jaar en gelukkig was er nu wel de mogelijkheid om er een feestje van te maken. ‘s Ochtends begonnen we met koffie met gebak en vervolgens hebben we gezamenlijk de Toermalijn en de tuin versierd met slingers en ballonnen. Voor de lunch werden heerlijk belegde broodjes bezorgd. In de middag kwamen de overige leden van het team en de vrijwilligers erbij en hebben we lekker in de tuin kunnen zitten. Onder het genot van een hapje en een drankje en met de muzikale omlijsting van een accordeon duo was het een gezellig samenzijn. We werden nog verrast door de bel van de ijscokar waar we allemaal een ijsje van kregen. De dag werd afgesloten met een chinees buffet. Het was een gezellige dag en we waren blij dat we het op deze manier hebben kunnen vieren.

Verjaardag Toermalijn 2021

 

Bente

Bertien

Kaj

Mirthe

Chris

Yacintha