Verjaardag en de nieuwe bewoners! september 2019

In september is het inmiddels 14 jaar geleden dat woongroep Toermalijn van start is gegaan. Op zaterdag 14 september hebben we dit met de bewoners, ouders, broers en zussen, medewerkers en vrijwilligers samen gevierd op de Toermalijn. ‘s Middags eerst koffie met wat lekkers, tussendoor een hapje en een drankje en daarna werd er een heerlijk chinees buffet klaargezet waar iedereen van kon smullen. Het was een prachtige dag, het weer werkte goed mee waardoor we ook heerlijk in de tuin konden zitten. Extra speciaal deze keer was dat we twee nieuwe bewoners hebben en dat iedereen in een ontspannen sfeer nader kennis kon maken met Mirthe en Bente, hun ouders en de broers en zussen die mee waren gekomen. Mirthe woont vanaf 13 september op de Toermalijn en Bente zal naar verwachting half oktober volgen en dan is het huis weer helemaal gevuld. Op de foto’s hieronder zien we allereerst de bewoners met staand Chris en Kaj en daarvoor Bente, Yacintha, Bertien en Mirthe. Daaronder een foto van de bewoners met hun ouders.

 

Kaj

Yacintha

Bertien

Bente

Chris

Mirthe